Muziek

De tipper van de week is : John West & Bizzey - Kies Je Nog Voor Mij : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Radio Team FM ! 
De tipper van de week op Hitradio is : John Summit - La Danza : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Hitradio ! 
De tipper van de week is : Wolter Kroes - Dansen voor je leven : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Radio Team FM ! 
De tipper van de week op Hitradio is : La Fuente - I Want You : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Hitradio ! 
De goedlachse zanger Ingmar Hut uit Zuid-Drenthe heeft al verscheidene singles uit mogen brengen en bouwt gestaag aan zijn carrière. Het volkse heeft hem altijd weten te bekoren en hij heeft veel liefde naar het Nederlandse lied.
Tipper van de week : Miss Montreal - Noem Een Dag : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Radio Team FM !
De tipper van de week op Hitradio is : Harry Styles - As It Was : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Hitradio !
Na afgelopen december vond Danilo het weer tijd voor een nieuwe single! Vorig jaar was het een heel dilemma met de lockdown om nou wel of niet dit liedje uit te brengen, en dat hebben we niet gedaan vanwege de corona crisis, maar nu is het tijd om de zomerse klanken naar buiten te brengen! Aldus Danilo.
Robert van Hemert heeft de finale van de SBS6 serie ‘De Hollandse Nieuwe’ gewonnen, waarin Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en René Froger de afgelopen weken het hele land door reisden op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland.
Single Miss Montreal - Noem Een Dag ! 
Pagina 1 van 376